Express hirdetés felrakás

Express hirdetés felrakás

Tegye fel még ma hirdetését

A Netpressen express gyorsasággal felkerülnek a hirdetések. Ha vannak megunt használati tárgyai, sosem használt termékei, nagy értékű portékája, vagy akár kis értékben is ide felrakhatja. A weboldal magas látogatottsága miatt rendkívül sokan nézhetik meg hirdetését, így módfelett sok esélye van arra, hogy minnél hamarabb megszabaduljon az ön számára már érdektelen dolgoktól. Hirdetésre fel!

A Netpressen express gyorsasággal felkerülnek a hirdetések. Ha vannak megunt használati tárgyai, sosem használt termékei, nagy értékű portékája, vagy akár kis értékben is ide felrakhatja. A weboldal magas látogatottsága miatt rendkívül sokan nézhetik meg hirdetését, így módfelett sok esélye van arra, hogy minnél hamarabb megszabaduljon az ön számára már érdektelen dolgoktól. Hirdetési felületünk nagyon egyszerű, könnyen átlátható, mindemelett természetesen díjmentes, sosem kell érte fizetnie. Nincs más dolga, mint regisztrálni, és kitöltenie a hirdetését. Hirdetésre fel!

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Mosogató Szerelő

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környékén? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül!