Angyal Krisztián

Angyal Krisztián

Árnyékolástechnika, szakértőtől

Lakásfelújításban van, de nem tudja milyen legyen az árnyékoló? A szülői házban imádta reggelente felhúzni a redőnyt, és beengedni a napsugarakat, most jobban tetszik Önnek a szalagfüggöny? Én tudom a választ. Hosszú évek óta benne vagyok már az árnyékolástechnikában, így pontosan tudom, hogy kinek milyen árnyékolóra van szüksége. Ha meg van az árnyékoló, akkor már csak fel kell szerelni - bízza ezt is rám!

Már régóta benne vagyok a szakmában, így pontosan tudom, hogy mennyire nehéz jó árnyékolót választani. Jól végig kell gondolni, hogy mit választunk, mert esélyesen jó pár évig, vagy évtizedig ezt fogjuk nézni. Épp ezért nagyon jól végig kell gondolni. Egy redőnynek például vannak előnyei és hátrányai is. Ha teljesen le van húzva, akkor reggel akár könnyen be is csaphat minket, mivel félálomban azt gondolhatjuk a sötét miatt, hogy még éjszaka van, így könnyen visszatudunk aludni.

 

Viszont a pihenést ez segíti elő a legjobban, mivel teljes sötétséget tud biztosítani. Ráadásul ez az az árnyékoló, amelynél biztos, hogy senki nem fog belátni. De minden árnyékolónál le kell futni ezeket a köröket, számba kell venni az előnyöket és a hátrányokat. Szerencséje van akkor, hogy ha engem kérdez, mert biztos, hogy minden árnyékolónál legalább 5-5 érvet és ellenérvet feltudok mutatni.

 

De nem csak érvekkel tudok jönni. Hogyha meg van a konkrét árnyékoló, akkor csak hívnia kell engem, és én gyorsan és szakszerűen felfogom szerelni. Keressen bizalommal!