Árnyékolástechnika Budapest

Árnyékolástechnika Budapest

Árnyékolástechnika, profiktól

Kínálatunk között megtalálja a fix keretes, rolós, tolóajtós és pliszé szúnyoghálót is, melyeket akár 2 heten belül felszerelünk egyedi igényei alapján. Továbbá műanyag és alumínium redőnyöket forgalmazunk, igény szerint redőny motorral vagy beépített szúnyoghálóval. Terasz és kerti napellenzők széles választékával várjuk!Kínálatunk között megtalálja a fix keretes, rolós, tolóajtós és pliszé szúnyoghálót is, melyeket akár 2 heten belül felszerelünk egyedi igényei alapján. Továbbá műanyag és alumínium redőnyöket forgalmazunk, igény szerint redőny motorral vagy beépített szúnyoghálóval. Terasz és kerti napellenzők széles választékával várjuk!


Napellenző beépített érzékelővel

Az elmúlt 15 évben nagyon sokat fejlődtek a napellenző érzékelők. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik, hogy napellenzőnk automatikus működését az időjárásnak megfelelően. Ennek természetesen feltétele, hogy a napellenzőnkben legyen motor. Az érzékelők érzékelni tudják a fényt, szelet, esőt és ennek megfelelően működtetik a napellenzőt. Ez nem csak a partikus működést teszi lehetővé, hanem megvédi napellenzőnket az időjárás viszontagságaitól is.


Lehet -e utólag beépíteni a napellenző érzékelőket? Természetesen igen! Az egyetlen feltétele az, hogy a napellenzőben legyen motor vagy a kiegészítőkkel együtt szereljük be. Ha szeretné megrendelni, akkor nincs más teendő, mint hívni ügyfélszolgálatunkat és kérni a beszereléshez egy időpontot.


Ezen érzékelőkkel okossá tehetjük napellenzőnket és meg kímélhetjük magunkat a felesleges kiadásoktól.