Okka redőny

Okka redőny

Okka redőny - árnyékolástechnika

A textilfüggöny már a múlté! Vagy legalábbis funkcióját tekintve megbukott, dekorációként még alkalmas. Hogy miért mondjuk ezt? Azért, mert az igazi árnyékolástechnikát a redőnynél, zsalúziánál, reluxánál kell keresni. Ha ilyenekre vágyik, akkor keressen minket bizalommal!

Garázskapu, zsalugáter, pergola, napellenző, télikert árnyékoló, balkon, szalagfüggöny, napháló, szúnyogháló, reluxa, zsalúzia, redőny. Hogy mi a közös ezekben? Azt, hogy mindegyiknek vállaljuk a felszerelését, vagy akár a megszerelését. 

Cégünk már 18 éve dolgozik a szakmában. Ebből fakadóan biztos lehet benne, hogy mi pontosan tudjuk, hogy mit csináljuk. Ha kérdései vannak, ha nem tudja, hogy melyik a legjobb választás, akkor kérdezzen minket! Mi mindenben segítünk Önnek. Ha meg van a terv, akkor már csak mi kellünk hozzá, hogy megvalósítsuk. Hívjon minket bizalommal!

Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Műbútorasztalos

Antik bútor felújítás, restaurálás, Styl bútor javítás

Antik bútorok, intarziás bútorok és styl bútorok felújításával, javításával, restaurálásával foglalkozom, 40 év szakmai gyakorlattal. Kizárólag korhű anyagokat és munkamódszert használok, amikor antik és styl bútor javításról van szó.