Interior Design

Interior Design

Felújítás, generálkivitelezés

Itt az ideje a felújításnak? Ki kellene festeni, de padlót is kellene cserélni, de egyszerűen megoldhatatlan két független szakemberrel, főleg, hogyha nincs is rá sok időnk. Ilyenkor sok ember csak vakarja a fejét, hogy mégis mit csináljon. Egyszerű: hívjon minket. Mi minden felújítási munkálatot elvégzünk rövid időn belül.

Amikor egyszerre több feladat van akkor nagyon nehéz leegyeztetni a szakembereket. Hétfőn jön a festő, de jönne kedden is, ott hagyja az állványt, de akkor a burkoló nem tud dolgozni... Nehéz ügy. Az meg nyilván elképzelhetetlen, hogy hetekig kaotikus állapotok legyenek az otthonunkban csak azért, mert egy-egy szakemberre nagyjából egy hetet kell számolni. Az meg nem várható el tőlük, hogy öten-hatan egyeztessenek. 

Ilyenkor az a jó megoldás, hogyha felkér egy olyan céget, mint amilyenek mi is vagyunk. Mi egyszerre több szakterületen is helyt állunk, amely azt jelenti, hogy mi párhuzamosan tudunk dolgozni. Egyszerre tudunk festeni, burkolni, parkettázni, gipszkartonozni, stb. Ha egy jól működő, gyorsan és szépen dolgozó cégre van szüksége, akkor kérjük keressen fel minket!