Stone Store

Stone Store

Kőhatású falburkoló lapok

Cégünk burkolással foglalkozik. Komolyan vesszük a munkánkat, így csak olyan munkát engedünk ki a kezünkből, amivel 100%-ig elégedettek vagyunk. Legyen szó akár konyha, udvar, fürdő, nappali burkolásáról, mi mindenben partnerek vagyunk. Weboldalunkon rengeteg fajta és színű bukorlás közül választhat, csak az ön ízlése szabhat határt, hogy milyen díszburkolatot rakjunk fel otthonába. Hívjon minket bizalommal!

Cégünk burkolással foglalkozik. Komolyan vesszük a munkánkat, így csak olyan munkát engedünk ki a kezünkből, amivel 100%-ig elégedettek vagyunk. Legyen szó akár konyha, udvar, fürdő, nappali burkolásáról, mi mindenben partnerek vagyunk. Falburkolataink követik a divatot, mégis klasszikus eleganciát, minőséget, és luxust sugároznak. Weboldalunkon rengeteg fajta és színű bukorlás közül választhat, csak az ön ízlése szabhat határt, hogy milyen díszburkolatot rakjunk fel otthonába. Hívjon minket bizalommal!

Hogyan és kikkel dolgoztunk eddig.

Az általunk forgalmazott díszburkolatoknál, kőburkolatoknál, burkoló elemeknél és magánál a burkolásnál egyaránt, a szélesség és hosszúság mellett megjelenik a burkoló elemek magassága is, mint az esztétikum szinte legfontosabb jellemzője. Ezeknek a burkoló elemeknek a pontos lerakása a precíz szakmai tudás mellett, még egy kifinomult látásmódot is igényel. Ugyanis amíg egy törésmentes felületet kell leburkolni, addig a különböző vastagságú elemek kiválóan illeszthetőek, azonban ha pillér élről, vagy egy saroktörésről van szó, akkor ha valaki nem látja előre a kész munkát, szinte lehetetlen precíz, esztétikus burkolt felületet létrehozni.

Ide, bizony kevés a hagyományos szakmai tudás. Az alábbi munkáinkon is jól láthatóak azok a részek, amelyek a burkolót szinte már művésszé teszik. A képek kizárólag a saját munkáinkról készültek, melyek megtervezése szinte ugyanannyi időt vett igénybe mint maga a kivitelezés.

STÍLUSOS OTTHON, EGYSZERŰEN.

Van valami meleg és gazdag érzés a díszkövekkel vagy téglával borított otthonokban. A kőburkolatoknak ez természetes, időtlen és időt álló megjelenés, mely bármilyen otthoni környezetet barátságossá és otthonossá tesz, nem versenyezhetnek más burkolatok vagy dekorációs elemek. Eleganciát és luxust sugárzó díszköveink első pillantásra is szenzációs megjelenést kölcsönöznek otthonának, mégpedig a tényleges tégla vagy kőburkolatok árának töredékéért.

KŐHATÁSÚ FALBURKOLÓ LAPOK

A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő- és tégla hatású falburkolatok létrehozása.

A hagyományos falburkoló téglával ellentétben a kőhatású falburkoló lapokat könnyebb szállítani, bármilyen felületre felragaszthatóak és íves, vagy nehezen hozzáférhető helyeket is lehetséges velük díszíteni. Tekintse meg a legkeresettebb falburkoló lapjainkat!

HIDEGBURKOLÁS

Nekünk nincs túl kicsi vagy túl nagy munka! Rajzokból vagy ötletekből egyaránt a megvalósításig tudjuk vinni valamennyi burkolási munkát, segítünk a tervezésben és a szállításban egyaránt. Bízza ránk a kivitelezést is, tapasztalatunkkal a lehető legkevesebb hulladék mellett biztosan olyan minőségben kivitelezzük a megbízásunkat, amilyenben Ön szeretné.

Kőhatású falburkoló lapok

Van valami meleg és gazdag érzés a díszkövekkel vagy téglával borított otthonokban. Ez természetes, időtlen és időt álló megjelenés, mely bármilyen otthoni környezetet barátságossá és otthonossá tesz, nem versenyezhetnek más burkolatok vagy dekorációs elemek. Eleganciát és luxust sugárzó díszköveink első pillantásra is szenzációs megjelenést kölcsönöznek otthonának, mégpedig a tényleges tégla vagy kőburkolatok árának töredékéért.

A kőhatású falburkoló lapjaink utánozzák a hagyományos, régi téglával vagy palával burkolt felületeket, ideális családi házak, lakások, falusi házak stílusos kül- vagy beltéri burkolására. A panelek, melyek úgy néznek ki, mintha igazi kövek lennének, kiváló választás, ha szeretné, hogy lakása nyugalmat tükrözzön.

Cégünk teljeskörű hidegburkolást, valamint bizonyos melegburkolási munkákat, hőszigetelést, befejező építést (betonozás, válaszfalazás, gipszkartonozás, glettelés, festés, tapétázás stb.) és bontási munkákat is vállal, továbbá külső partnereink segítségével teljeskörű generálkivitelezési szolgáltatást nyújt Önnek. Tapasztalt partnereink a villanyszereléstől a fűtésrendszer kiépítéségig rendelkezésére állnak. Amennyiben burkolással kapcsolatos kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni egy kivitelezési munkára, az alábbi platformon keresztül megteheti.

Amennyiben a a burkolatot is tőlünk kívánja rendelni, és a kivitelezést is ránk bízza, kedvezményre lesz jogosult mind a burkolatok árát, mind a kivitelezést illetően.