Cirkó szerelő

Cirkó szerelő

Megoldjuk cirkóproblémáját!

Cirkója van otthon és nem működik? A tél beköszönte előtt megnézetné a kazánját? Cirkót szeretne az otthonában? A legjobb helyen jár! Hosszú évek óta foglalkozunk már cirkókkal, így tökéletesen megtudunk javítani minden cirkót, és nem is kérdés, hogy tökéletesen fel is tudjuk őket szerelni. Keressen minket bizalommal. 

A cirkóknak számtalan fajtája és márkája lehet. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy mi melyekkel foglalkozunk. Ilyenkor visszakérdezünk – melyekkel nem? A Magyarországon forgalmazott összes cirkóval foglalkozunk, legyen az fűtő, kombi, vagy kondenzációs. Épp ezért, hogy ha már van egy meglévő cirkója, akkor nyugodt szívvel hívjon ki minket, biztos, hogy tudunk segíteni.


Bár tény, hogy rengeteg javítást végzünk el nap, mint nap, azért jobban szeretjük, hogy ha a cirkóknak nincs semmi baja. Amikor nincs semmi bajuk azt az jelenti, hogy karban vannak tartva, ami pedig azt jelenti, hogy biztonságokat. Mi ezt a feladatot is vállaljuk. Ha a fűtési szezon előtt mindig kihív minket, hogy elvégezzük a karbantartást, akkor biztos lehet benne, hogy a cirkó tökéletesen fog működni. Hívjon minket bizalommal!