Kondenzációs kazán futár

Kondenzációs kazán futár

Kondenzációs kazánok, kéménybélelés

Mit csinál egy kondenzációs kazán futár? Nem csak, hogy kondenzációs kazánokat szerel be és szerel meg, hanem még mással is foglalkozik. Jelen esetben ez a kéménybélelés, és minden más gázszerelés is. Ha jó munkát szeretne otthonában látni, akkor keressen minket bizalommal!

Cégünk kondenzációs kazánokkal foglalkozik. Ezen belül is foglalkozunk fel és leszereléssel, minden nemű hibának a javításával, valamint karbantartással is. Jól értünk a kondenzációs gázkazánokhoz, így bármilyen jellegű kérdése, vagy kérése van akkor forduljon hozzánk bizalommal. 


A kazánnál sokszor ütközünk abba a problémába, hogy a kémény nem megfelelő. Nálunk nem kell emiatt aggódnia, mivel professzionálisan végezzük el a kéménybélelési feladatokat is. Ha gázszerelésről, kéménybélelésről van szó, akkor keressen minket bizalommal!


Azonnali megoldást nyújtunk cirkó problémájára, teljes garanciával, akár azonnali kiszállással.

Cirkó szerelés

Azonnali megoldást nyújtunk cirkó problémájára, teljes garanciával, akár azonnali kiszállással.

Éjjel-nappal vállaljuk a cirkók szerelését. Tudjuk, hogy milyen érzés az, amikor egy hideg téli estén tönkre megy a cirkó és azt érzi az ember, hogy folyamatosan hűl a lakás. Mi megoldjuk ezt a problémát: azonnali és non-stop kiszállással dolgozunk, így bármikor felhívhat minket, ha gond van a cirkóval.