Nozo Klíma

Nozo Klíma

Klím szerelés olcsón, jó minőségben

Nem működik a klímája? Kapcsolgatja, nyomogatja, de semmi? Akkor Önnek bizony meghibásodott a klímája. De nincs semmi gond, de csak akkor, hogyha egyből minket hív fel! Mi már régóta foglalkozunk ezzel, így biztos lehet benne, hogy mi tökéletesen megfogjuk javítani! De nem csak javítást vállalunk, hanem karbantartást és beszerelést is. Keressen minket bizalommal!

A karbantartás során a klímákat mindig tökéletesen kitisztítjuk egy speciális fertőtlenítő szerrel, illetve magasnyomású levegővel. Részletesen átvizsgáljuk a készülék, hogy biztosak lehessünk abban, hogy tökéletesen és jól működik. Ezt elég félévente egyszer megejteni, és akkor biztos, hogy a készülék mindig jól fog működni, és nem fog ártani az egészségünknek. 

Ha még nincs klímája, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi már a legelején segítünk Önnek, segítünk Önnek választani a klímák tengerében, mivel ma már elképesztően sok klíma közül lehet választani, majd egy konzultáció keretében minden részletet megbeszélünk és egy ideális időpontban fel is szereljük. Keressen minket bizalommal!