Nozo Takarítás

Nozo Takarítás

Nozo Clean Kft

Elege van már a takarításból? Unja az állandó teendőket? Nem akarja a munka utáni órákat egyből a takarításnak szentelni? Nem is kell, mivel erre van egy jó megoldásunk: takarító szolgálat! Mit is jelent ez? Ha igénybe veszi a szolgáltatásunkat akkor egy takarító az előre megbeszélt időpontokban kimegy és elvégzi a takarítást. Ugye milyen jól hangzik? Hívjon minket még ma!

Ha már elege van az állandó portörlésből, porszívózásból, felmosásból, teregetésből akkor feltétlenül keressen fel minket! Mi elvállaljuk ezt a fontos feladatot. Bízza ránk a takarítást, ez idő alatt pedig töltse el szabad idejét azzal, amivel csak szeretné.

Ha irodája van, és szeretné, hogy mindig egy rendezett, tiszta légkör legyen ott, amelyben jól lehet dolgozni, akkor keressen fel minket. Mi az Ön által meghatározott időpontokban kimegyünk és tökéletes tisztaságúvá varázsoljuk az irodát. Ha közös képviselőként szeretné a társasházat rendben tartani akkor is hívhat minket, mivel vállalunk társasházaknak a takarítását is. Keressen minket bizalommal!