Hajózás a Balatonon

Hajózás a Balatonon

Élményhajózás, sétahajózás a Balatonon

Lehetőséget biztosítunk Fonyódon élményhajózásra, hajókirándulásra, naplemente túrára, lánybúcsúra, legénybúcsúra, csapatépítésre. Ha a Vízitaxi Fonyódot választja, akkor biztos, hogy egy felejthetetlen élményben lesz része. Jöjjön el párjával, családjával, barátaival, munkatársaival és hajókázzon velük egyet. Egyedi igények alapján állítjuk össze a hajókázást. Tekintse meg a weboldalunkat!

Nálunk van lehetőség nappali és éjszakai hajókázásra is. Az élményhajózás nagyon jó ötlet eljegyzési bulihoz, születésnapi bulihoz, vagy egy céges bulihoz. Garantáltan felejthetetlen élményben lesz mindenkinek része. Fonyódon talál meg minket a Keresztes György kikötőben. Április 1.-től október 31.-ig tart a szezonunk. Nálunk tud fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával, de akár utalhat is.

A hajókázások során lehetőség van arra, hogy egyedileg tervezzük meg a hajózást, így minden igényt kitudunk elégíteni. De egyszerű, sétahajózásokra is van lehetőség. Tekintse meg weboldalunkat és olvassa el a részleteket.