Trópusi utak

Trópusi utak

Lepje meg magát valami különlegessel

Exkluzív nyaralásra vágyik? Szeretne valami igazán különlegeset egy különleges alkalomra? Mi se lehetne jobb egy trópusi nyaralásnál. Havonta kétszer kiválasztjuk a legjobb trópusi utakat, amelyek kifejezetten jó áron vannak, bárki számára elérhetőek egy kis gyűjtögetés után. Mire vár még? Keressen minket, hogy egy lehengerlő élményben lehessen része!

Exkluzív nyaralásra vágyik? Szeretne valami igazán különlegeset egy különleges alkalomra? Mi se lehetne jobb egy trópusi nyaralásnál. Havonta kétszer kiválasztjuk a legjobb trópusi utakat, amelyek kifejezetten jó áron vannak, bárki számára elérhetőek egy kis gyűjtögetés után. Nálunk Jamaka, Zanzibár, Barbados nem csak álom, és vágyakozás, hanem színtiszta valóság. Egy karnyújtásnyira van attól, hogy Thaiföldön napozhasson, miközben a thai gasztronómiát is kiélvezheti. Mire vár még? Keressen minket, hogy egy lehengerlő élményben lehessen része!

Havonta kétszer kiválasztjuk a legjobb trópusi utakat!

Egy olyan szakmában, mint a mienk, nincs olyan adu ász, amit bármikor elő lehet venni, és mindig jó ajánlatnak számít. Illetve vannak, de ki bérel magánszigeteket?! Célunk, hogy jó áron adjunk olyan luxuskategóriás ajánlatokat, amikre egy kis gyűjtögetés után bárki el tudjon utazni.

Csak a legjobbak jöhetnek szóba.

A trópusi utazásoknál kiemelten fontos a szállodák minősége. A repülőjegy ára már alapból predesztinálja az utazás minimális költségét, és ha valaki ennyi pénzt költ egy repülőjegyre, akkor igen valószínű, hogy nem a szálláson szeretne spórolni. Természetesen nem csak a kiemelt hoteleinkbe lehet ajánlatot kérni, de ár-érték viszonylatában ezeket tartjuk a legjobb döntésnek. A hotelek, amiket válogattunk olyan kiemelkedő minőséggel és szolgáltatással rendelkező szállodaláncok tagjai, melyekkel az ember egyszerűen nem tud kockázatot vállalni. A név kötelez, mondják, válogatott trópusi szállodáinknál ez az állítás tökéletesen igaz.

Amikor itt jön a tél, ott indul a szezon.

A trópusi övezet klímája el van tolódva a miénkhez képest - bár ott egész évben nagyon jó idő van, kivéve a monszun idején - a valódi szezon a trópusi utaknál akkor kezdődik, amikor nálunk beköszönt a tél.

Miért ne töltené a téli szabadságát egy olyan helyen, ahol csodásatos az idő, tiszta, fehér homokos a tengerpart és zseniális kiszolgálást kap? Ha nyugodtan szeretne utazni a téli hónapokban, szeretne egy kis napsütést, luxuskörülmények között, akkor válasszon minket.

Személyre szabva - konfekció áron.

A weboldalunkon feltüntetett ajánlatok csak egy töredéke annak, ami igazából az utazási piacon foglalható. Mi igyekszünk mindig a lehető legjobb ár-érték arányban kiemelni az aktuális ajánlatokat és a keresletet figyelembe véve ezt közvetítjük Önnek. Amennyiben van egy álom utazása, amit szeretne megvalósítani, akkor tegyen próbára Bennünket és kérjen ajánlatot, hisz a mottónk az, hogy „NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN”. A világ bármely tájára össze tudunk állítani ajánlatokat, legyen szó akár egy luxusutazásról, vagy egy olcsóbb apartmanos buszos utazásról. És ez azért lehetséges, mert nem csak a katalógusokat használjuk, hanem kapcsolataink révén minden kontinensen akad legalább egy megbízható partneriroda, akivel együtt dolgozunk már évek óta. Emellett gondoskodunk az Ön biztonságáról is, hiszen az ország legjobb biztosító társaságaival van szerződésünk, így személyre szabva a legjobb utazási biztosítást tudjuk Önnek megkötni. Amennyiben vízum köteles országba kíván utazni, akkor ebben is tudunk segíteni, nem kell Önnek bajlódnia semmivel, csak élvezni az utazását.

Az oldalon található ajánlatok javarészt menetrendszerinti járatokkal lettek kalkulálva, ami annyit jelent, hogy aktuális napi árfolyamon és szabad helyek függvényében érvényesek az árak. Tehát nem fix árak, hanem tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve, mert folyamatosan változnak minden pillanatban (pl a repülőgép telítettségétől függően az induláshoz közeledve egyre drágább és drágább lesz a repülőjegy).

A hotelek foglalásakor előfordulhat, hogy a szálloda csak lekérésre foglalható. De mit is takar ez a szó pontosan? A lekérés azt jelenti, hogy a partner nem rendelkezik fixen befoglalt szobákkal, ezért közvetlenül a szállodától kéri le a helyeket. Amennyiben a szálloda rendelkezik szabad szobákkal, a foglalás véglegesedik! Ezért lekérést csak az előleg vagy a teljes összeg (1 hónapon belüli indulás esetén) befizetése után tudunk indítani. Amennyiben a lekérés sikertelen, természetesen a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül vagy másik alternatív lehetőséget keresünk Önnek. Minél előbb foglalnak, annál nagyobb az esély arra, hogy a legjobb helyre tud elutazni.