Duguláselhárítás mester

Duguláselhárítás mester

Duguláselhárítás azonnal, olcsón, jó minőségben

Duguláselhárítás mester! Cégünk foglalkozik duguláselhárítással, vízszereléssel, kamerás csővizsgálattal. A duguláselhárításon belül foglalkozunk víz szivattyúzással, lefolyó tisztítással, darálós wc javítással, womás duguláselhárítással, lefolyó duguláselhárítással, wc duguláselhárítással. Szakképzett vízszerelők végzik el a munkálatokat. Garanciát adunk a munkánkra. További részleteket a weboldalunkon találhat. 

Kád, mosdókagyló, mosogató, wc, padlóösszefolyó, zuhanyzó, kerti csap javítás, duguláselhárítás! Mindent vállalunk, ami duguláselhárítás, vagy vízszerelés. Benti és kinti munkálatokat egyaránt vállalunk. Elmondhatjuk, hogy nálunk csak professzionális felszerelés van, így természetesen olyan eszközöket használunk, mint például a szívó-nyomó pumpa, gépi spirál, womás csatornatisztító. 

Csatornamosással és kamerás csővizsgálattal is foglalkozunk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így természetesen egy kamerás csővizsgálatot követően elvégezzük a javítási munkálatokat. A munkánkra minden esetben garanciát biztosítunk. Ha bővebben szeretne tájékozódni, akkor kérjük keressen fel minket, tekintse meg a weboldalunkat.