Rentaweb

Rentaweb

Kulcsra kész weboldal, amely látogatókat hoz

Ha weboldalt szeretne, akkor felejtse el a több százezer forintos kiadásokat. Több százezer forintért csak gondot tud vásárolni magának. Mi úgy gondoljuk, hogy a hagyományos weblap vásárlás ideje lejárt. Mi ehelyett egy modern, kulcsrakész weboldalt kínálunk Önnek, amely biztos, hogy látogatókat fog hozni. Ha a részletekre kíváncsi, akkor keressen fel minket weboldalunkon!

Mi teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Mit jelent ez? Mi megvesszük a domaint, elintézzük a céges email címet, korlátlan webtárhelyet biztosítunk, és ami a legfontosabb: nem kell fizetnie a weboldalért, csak az üzemeltetésért. Ez mit jelent? Azt, hogy nem kell többszázezret kifizetni egy weboldalért, hanem havi fix összegért kap egy weboldalt, amely folyamatosan karban van tartva. 

Nem csak, hogy szép, impozáns, tartalmas weboldalt készítünk, hanem olyan weboldalt, amely látogatókat is hozz. Különdíj nélkül biztosítjuk a kereső optimalizálást, több száz weboldalon reklámozzuk a weboldalát, a különböző keresőkben elérhető lesz a weboldal maximum két hónapon belül, és mind ezek után cirka fél év kell, hogy jöjjenek a látogatók. De természetes van arra is lehetőség, hogy azonnal jöjjenek. Nézzen utána ennek weboldalunkon.