Jam Showband

Jam Showband

Változatos, élő showműsor

Ha változatos, igényes zenét szeretne hallgatni jöjjön el egy élő koncertunkre. Vállalunk falunapokat, városi és céges rendezvényeket, klub bulikat is, hogy minden zenék kedvelőit mindenhol kitudjuk elégíteni. Borvacsorákon, baráti összejöveteleken, osztálytalálkozókon szívesen vállalunk háttérzenekari szerepet. Hívjon minket, hogy egyeztethessünk egy időpontot.

Ha változatos, igényes zenét szeretne hallgatni jöjjön el egy élő koncertunkre. Célunk, hogy igazán minőségi és igényes zenével tudjuk szórakoztatni a nagyérdeműt, hogy minden hallgatónk kellemes hangulatban térjen haza, miután hallgatott minket. Vállalunk falunapokat, városi és céges rendezvényeket, klub bulikat is, hogy minden zenék kedvelőit mindenhol kitudjuk elégíteni. Borvacsorákon, baráti összejöveteleken, osztálytalálkozókon szívesen vállalunk háttérzenekari szerepet. Hívjon minket, hogy egyeztethessünk egy időpontot.

A JAM Showband gyökerei egészen 1998-ig húzódnak vissza, amikor egy baráti társaság összeállt, hogy egy diákfesztivál színpadára kiállhassanak, ami ezek után történt, az pedig már történelem. Az évek során a zenekar sok változáson, tagcserén ment át, próbáltunk mindig a közönség igényeihez alkalmazkodni, közben teltek az évek, idősebbek lettünk, megértünk, felnőttünk, a fiatal, szinte tinédzser tagokból felnőttek, gyermekes édesanyák és édesapák lettek.

Csapatunk rengeteg helyen zenélhetett már a nagyérdeműnek, céges rendezvényeken keresztül esküvőkön, privát születésnapi partykon, szilveszteri bálokon, szállodákban, kis és nagyszínpadokon, muzsikáltunk már együtt Muck Ferenc szaxofonossal, vagy Gájer Bálint énekessel is. Repertoárunk a 70-80-as évek kalsszikusaitól a mai legnagyobb slágerekig terjed, de ki tudjuk elégíteni a mulatós zene kedvelőinek igényeit is, vagy akár baráti beszélgetések, borkóstolók háttérzenéjét is tudjuk szolgáltatni.

Zenekarunk többrétegű, professzionális hang-, fény- és színpadtechnikai felszereléssel rendelkezik, mellyel bel- és kültéri, maximum 1000 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, képzett szakemberek segítségével. További részletekért kérem kattintson ide.

Reméljük, hogy hamarosan an Ön rendezvényén is találkozhatunk!